به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، علی مستوفیان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اقدام برای ۱۳۰ پروژه عمرانی در حوزه گردشگری، گفت: مرمت ۶۰ اثر فرهنگی و تاریخی و اجرای ۱۷ پروژه در حوزه زیرساختی از دیگر اقدامات میراثفرهنگی استان است.
وی در ادامه با اشاره به جذب ۱۸ میلیارد اعتبار در حوزه مشاغل خانگی و کسب رتبه سوم استان در جذب تسهیلات تبصره ۱۸، عنوان کرد: سال گذشته ۴۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار تبصره ۱۸ صنایعدستی جذب شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی تصریح کرد: در سالهای گذشته صنعتگران خراسان شمالی در نمایشگاههای داخلی و بینالمللی حضور فعال داشتند.
وی با اشاره به تغییر خراسان شمالی از یک استان عبوری به یک مقصد میانی سفر، گفت: در نوروز ۱۴۰۲ رشد ۶۵ درصدی ماندگاری مسافر بیش از دو روز در استان را داشتیم.
مستوفیان پس از اشاره به ثبت صنایع سوزندوزی ترکمن، دوتار و اثر تاریخی رباط قلی خراسان شمالی در فهرست میراث جهانی، تصریح کرد: احداث هتل بوتیک و فضای اقامتی باهدف جذب مسافر و اشتغالزایی از دیگر برنامههای میراثفرهنگی استان است.
وی بیان داشت: اقدامات لازم برای ثبت جهانی شهر گلیم انجام شده است و بجنورد بهزودی بهعنوان شهر جهانی معرفی خواهد شد.
وی فرش دوروی ترکمن را یکی از آثار فرهنگی خراسان شمالی عنوان کرد و افزود: این صنعت به ثبت ملی رسیده و به دنبال ثبت جهانی آن هستیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان شمالی اظهار کرد: مشارکت در مسابقات بینالمللی قرآن کریم، همایش نغمهسرایان اهلسنت، نمایشگاه صنایعدستی و فرش بجنورد، نمایشگاه بینالمللی گردشگری و... از دیگر اقدامات میراثفرهنگی استان است.
وی به احداث ایرلاین کوچکمقیاس در مرکز استان اشاره داشت و عنوان کرد: با تأمین چهار هواپیمای ۵۰ نفره در این ایرلاین میتوان بهصورت روزانه در استان پرواز داشت و به حوزه گردشگری و اقتصاد خراسان شمالی کمک بسیاری کرد.
مستوفیان کمبود ظرفیت پروازهای فرودگاه بجنورد را دلیلی بر عدم جذب سرمایهگذاران عنوان کرد و افزود: این موضوع از ستاد خدمات سفر و حوزه سرمایهگذاری در حال پیگیری است.
وی تأکید کرد: مشکلات و کمبود پروازهای فرودگاه بجنورد، محور بجنورد به جنگل گلستان و راهآهن بجنورد در حوزه توسعه صنعت گردشگری و سرمایهگذاری بسیار تأثیرگذار است.
انتهای خبر/ی
0 نظر